Onbewuste blokkades opruimen  

Neuro Emotionele Integratie (NEI) is een bijzondere combinatie van bio-kinesiologie, neurowetenschappen acupressuur en toegepaste psychologie. Door een gesprek aan te gaan met het onbewuste biedt NEI een simpele, snelle en eenvoudige manier om emotionele of mentale blokkades uit het verleden op te lossen. 

De cellen in je lichaam hebben een geheugen van elk detail van je leven tot nu toe. Elke emotionele gebeurtenis waarbij emoties niet geuit zijn, elk gesprek met conflicterende verwachtingen, elk gevoel dat niet geplaatst kon worden, zorgt ervoor dat er energetisch iets vastloopt. Soms raken dergelijke “onopgeloste” zaken op de achtergrond van je gedachten zonder dat je je er nog bewust van bent. 

De drukte van alledag maakt dat een heel menselijke eigenschap. Maar onopgeloste zaken kunnen lang blijven liggen en waar “vuil” blijft liggen stapelt zich vaak meer “vuil” op! 

Daar waar energie is vastgelopen spreken we van een energetische (emotionele) blokkade. Deze blokkades kunnen je fysiek en mentaal in je huidige leven beïnvloeden. 

Hoe werkt NEI?  

Met behulp van spiertesten komt er een gesprek tot stand tussen therapeut en het onbewuste van de cliënt. Met een vast protocol van vragen aan het onbewuste geheugen, kom je erachter wat er in het verleden gebeurd is en wat je er nu van weerhoudt een volledig functioneel en gelukkig leven te leiden. NEI kan je bevrijden van emotionele blokkades en de weg vrijmaken voor genezing, groei en ontwikkeling.

 

Voor welke klachten werkt NEI?  

NEI is een krachtige methode die succesvol is gebleken voor mensen met vele uiteenlopende klachten. Fysieke klachten als oververmoeidheid, hoofdpijn, sportblessures, aambeien, overgewicht, gewrichtspijnen, astma, eczeem, maar ook emotionele klachten als nagelbijten, problemen met stoppen met roken, gebrek aan zelfvertrouwen, examenvrees, ongelukkige relaties, de gevolgen van stress en aandachts- en leerproblemen zijn zeer goed te behandelen met NEI.

Wil je hier ook mee geholpen worden? Neem dan contact op en laat je informeren door Eefje. Of lees eerst meer over een consult.

Heb je vragen, wil je kennismaken of wil je een afspraak maken?